Викинь старе! Або чому надважливо щороку міняти грипи

Неточний свінг, хибні удари  – і це ще не повний перелік причин невдалої гри. Звичайно, на них впливає ваш досвід у гольфі та ваша майстерність. Проте, чи ви знали, що стан грипів ваших ключок відіграє тут одну з найважливіших ролей? Чому гольфістам надважливо щороку міняти грипи поговоримо сьогодні у нашому дайджесті. 

Чому потрібно замінювати грипи

Грип – це шкіряне або гумове покриття рукоятки гольф ключки, і це покриття, на жаль, не вічне. Чому? Будь яке покриття, а особливо гума, має неприємну здатність висихати (особливо, якщо ви часто граєте в суху сонячну погоду), затиратись та втрачати здатність міцно триматись в руці. Навіть якщо візуально ваш грип виглядає як новий, будьте впевнені – через зношеність грипу виникає небажаний тиск на рукоятку, що, в свою чергу, стовідсотково спричиняє зміщення центру удару та зниження його точності. 

Як часто потрібно замінювати грипи

Якщо ви буваєте на полі в середньому 10-20 раундів на рік, спеціалісти рекомендують робити апдейт грипів один раз за сезон. Частіше граєте – частіше міняйте грипи. Бруд, пісок, піт та інші елементи руйнують гуму, знижуючи зчеплення з рукою. 

Чому важливо правильно обирати грип для паттеру 

Грип на паттері – це найбільш важливий елемент вашого бега, якого ви найчастіше торкаєтесь руками. Пам’ятайте, що 43% усіх ударів, які ви виконуєте під час раунду робляться паттером, тому грип на цій ключці має ідеально вміщуватись в вашу руку та завжди бути доглянутим, аби забезпечити відчуття “липкості” до вашої руки. 

В гольф лабораторії R&FGolfLabUA наші спеціалісти підберуть для вас грипи, які ідеально будуть відповідати вашим особливостям та проведуть професійну заміну грипів для ваших ключок. 

We use cookies to give you the best experience.
Залишити заявку
Найближчим часом наш менджер вам зателефонує!